YouTube

Confession (告白- Kokuhaku) - Ken Hirai (平井堅) - W no Higeki OST (2012)

14 March 2010

Niğde'deki Anne Köpegin Dramı - Dilekçe'ye katılın LÜTFEN!!!!

http://sagirkedi.blogspot.com/2010/03/nigdedeki-anne-kopegin-dram-dilekceye.html
http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=318


ALINTIDIR!!!

Bu haberi kaldıramayacak olanlar şimdiden okumasınlar ama lütfen en alttaki yazımda dilekçe linkini tıklayıp bu konuda tepkinizi gösterin!!!!



Şöyle ki Niğde'de adı sanı belli bir yaratık müsveddesi'nin 10 tane bebişi olan anne köpecigi demir sopayla öldüresiye dövmüştür!!!!!!! Köpecige o kadar kötü muamele yapmış ki onu ve 10 yavrusunu alıp çöp gibi mezbahaya atmış!!!!!!!!!!!Bu pislik müsvettesinin ortagı varmış birde sıkı duruunnn!!! Zavallı köpecige gerekli müdahaleyi yapmayıp mezbahaya atanlardan biri veteriner hekimmiş!!!!!!!!!!!!!!!

Anne köpecik ne hareket etmiş ne yavrularını koruyabilmiştir. Resime bakar mısınız AGLIYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Acidan degil yavrularını koruyamamanın acısına AGLIYOR!!!!!!!!!!!!!!!!



Sonunda kurtulamadı anne köpek:(((((((((( Çok ama çok üzücü bir hikaye!!! YHS Başkanı sevgili Özgün bunun için elinden geleni yaptıgı halde maalesef anne köpecigi yolda iken kaybettiklerini söyledi. O kadar üzgünüm ki..



10 bebişe gelince YKHB'den sevgili Meral Abla köpişlere sahip çıktı. Daha fazlası ve resimler için şuradan ulaşabilirsiniz. ( bkz. )

Evet arkadaşlar anne köpişe bunu yapan yaratık ve sözde veteriner hekim hakkında gerekli yasal uygulama başlatılmıştır!!! Bu yaratık müsvettesinin yaptıkları aşagı kalmamalıdır!!!!!!!! Gözyaşlarıyla ölen anne köpegin intikamını dilekçe ile verebilirsiniz!!!!!!!! Lütfen SESSİZ KALMAYIN SUÇA ORTAK OLMAYIN!!!!


Aşagıda dilekçeye imzanızı atmanız 1 dakikanızı bile almaz. Sadece Adınızı-Soyadınızı , ikamet ettiginiz ili, vatandaşlık numaranızı, mail adresinizi ve kutuda çıkan sayıları yazacaksınız bu kadar kısa yani.. Eger yabancı iseniz vatandaşlık numaranız yoksa herhangi bir numara yazmanız yeterlidir.

http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=318

Eger Adınızı Soyadınızı, vatandaşlık numaranızı ve mail adresinizi vermemek gibi tereddütleriniz ve korkunuz varsa hiç endişeniz olmasın gizli tutuluyor. Vatandaşlık numarası ve mail adresiniz dilekçede görünmeyecektir.

Duyurmak isteyenler sormadan, çekinmeden benden kopyalayarak bloglarında duyurabilirler. Her şey agzı olan ama dili olmayan canlar için... PAYLAŞIN, PAYLAŞTIRIN..

No comments: